Eduka kongresni centar

Najveći deo aktivnosti Eduka Centar realizuje u reprezentativnom objektu od 750 m2 koji se nalazi u centru Novog Sada. U ovom poslovnom objektu funkcioniše i Eduka Kongresni centar koji se bavi profesionalnom organizacijom seminara, predavanja, konferencija, stručnih skupova, radionica, promocija, press konferencija, izložbi i drugih dešavanja.

Objekat je potpuno renoviran 2010. godine, reprezentativan i moderan; ambijent je prijatan, enterijerski izuzetno fleksibilan i prilagodljiv održavanju raznih vrsta događaja i susreta; omogućava korišćenje savremenih tehnologija, adaptibilan je svim tehničkim zahtevima klijenata. Kapaciteti: 2 amfiteatra (ukupno 150 mesta), 5 predavaonica (50 mesta), VIP sala za manje sednice (8+2 mesta).

Tehničke karakteristike: audio i video oprema, simultano prevođenje, klima, centralna ventilacija, ADSL, wireless. Obzirom da je primarna delatnost Eduka Centra edukacija i podrška edukaciji, odnosno da postoji dugogodišnja intenzivna relacija sa polaznicima kurseva, ovaj prostor je projektovan i uređen prema stvarnim potrebama svakog polaznika, kako bi se on osećao ugodno i komforno, a učinak dešavanja bio maksimalan.