Eci peci pec…

Hteli biste da omogućite svom detetu da „na vreme“ počne sa učenjem stranih jezika, ali niste sigurni koji bi jezik, u ovom trenutku,  bio Vaš najbolji izbor? Škola stranih jezika Eduka Centar i  TC Sad Novi Bazaar pomoći će Vam da rešite dilemu! Povedite Vaše dete u prepodnevnu šetnju do II sprata novosadskog Bazara, gde se svake subote u periodu od 11. septembra do 2. oktobra 2010. godine, od 11-13 časova održavaju različite edukativne jezičke radionice za najmlađe.

Prva radionica održana je proteklog vikenda (11.9.2010.) i bila je posvećena učenju italijanskog jezika. Radionicu „Italijanski kroz igru“ vodila je prof. Olgica Andrić, predavač italijanskog i portugalskog jezika u Eduka Centru, uz dragocenu pomoć (z)animatora iz Mini kluba.

U radionici su učestvovala deca uzrasta 3-10 godina, a nova saznanja koja su ovom prilikom stekla kroz igru, podrazumevaju fond od 40-50 reči iz italijanskog jezika (boje, brojevi, predstavljanje…), kao i zanimljive informacije iz savremene italijanske kulture i života.

Mališani su se dobro zabavili, lepo družili i kvalitetno proveli svoje slobodno vreme.

A među nekima od njih, prepoznali smo prave „mlade“ talente 🙂

Najmlađe učesnice radionice

Naredne tri subote (18. septembar, 25. septembar, 2. oktobar 2010.) rezervisali smo za jezičke radionice iz ruskog, engleskog i španskog jezika namenjene deci, koje će se održati u isto vreme (11-13h) i na istom mestu (II sprat Tržnog centra Sad Novi Bazar). Povedite svoje klince i pridružite nam se u otkrivanju novih svetova! Vidimo se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *